Gurli Behrens Madsen

Grafiske projekter har ofte stramme deadlines, og budgettet kan nemt blive overskredet. Når I samarbejder med mig, bliver materialet altid afleveret til tiden - og til den pris vi har aftalt.
Jeg har mere end 25 års erfaring med grafisk og digitalt design i såvel små som store virksomheder, og kender til hele processen fra ide til færdigt produkt.
I 2008 startede jeg sammen med min mand Kbmsoft ApS, hvor vi, udover at tilbyde grafisk design, udvikler og designer apps til iPhone og iPad. Læs mere om os på: www.kbmsoft.com
Uanset om det er små eller store projekter, så følger jeg opgaven helt til dørs i samarbejde med jer og de eksterne leverandører I har valgt til f.eks. print. Alt leveret tekst til opgaven bliver korrekturlæst uden beregning og rettet for evt. fejl, såfremt I ønsker det.
Kontakt mig næste gang I har brug for et kreativt input til f.eks. en udstilling, branding, photoshopping af billeder, en brochure, nyt websign eller måske en app. Jeg bruger god tid på lære en kunde at kende, så vi i fælleskab kan finde den bedste løsning på opgaven.